perjantai 5. joulukuuta 2014

It's The Most Wonderful Time Of The Year

Tätä on odotettu jo muutama viikko, nimittäin joulukoristeiden laittoa (joka kesti tänä vuonna pari päivää, lähinnä koristelijan saamattomuuden vuoksi). Mutta  mikä on ihanampaa kuin koristella oma koti nätiksi kerran vuodessa (ja vähän erinäköiseksi kuin yleensä), juoda lämmintä glögiä, syödä pipareita sinihomejuustolla ja paketoida lahjoja (ja vastauksen tulisi olla, ettei mikään)? 

Muista vuosista poiketen, koristeiden väri on selkeästi painottunut punaiseen, kultaiseen, mustaan ja valkoiseen. Eli iso läjä koristeita meni takaisin kaappiin, odottamaan ensivuotta. Se on hyvä, kun noita koristeita (palloja) on niin paljon, että voi jo valita mikä on minkäkin vuoden "teema" (no onhan noita tietenkin jo sellaiset yli 10 v osteltukin)...Koristelu on siis saatu päätökseen mutta muutama on lahja on vielä ostamatta. Nyt sitten sitten voikin pariviikkoa pyöriä kaupoissa etsimässä lahjoja (lopputuloksena 100€ itselle "tarpeellista" tavaraa ja 0€ lahjoja muille). 

Huomenna onkin sitten itsenäisyyspäivä, pitäisikin jaksaa vähäsen siivota tänään ja laittaa huomiseksi kaikki valmiiksi. Ei ole tiedossa juhlia, vaan ajatuksena viettää perinteinen riisipuuron täytteinen aamupäivä, pyöriä koiran kanssa jossakin (eli lenkkeillä) ja illalla laittaa häränpaahtopaistia (tai mikä se nyt ikinä onkaan tuola jääkaapissa), polttaa kynttilöitä ja juoda punkkua, unohtamatta tietenkään katsoa itsenäisyyspäivän vastaanottoa tv:stä. 

Ja tämä kirjoitus onkin hyvä lopettaa kuviin joulukuusesta, koristeista ja joulukuisista maisemista (lumella ja ilman).


Tämän vuoden pikkuinen joulukuusi.


Karvapallon uusin posetuskuva


Talvista maisemaa


Joulukuinen auringonlasku...


Ja loppuun vielä koristekuva...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti