perjantai 11. huhtikuuta 2014

Kukkaisneito ilmoittautuu

Tämä kukkainnostus alkaa jo olemaan huolestuttavaa. Siis oikeasti, kaikista sisustuskuvioista/aiheista (tekstiili) ihastuin sitten taas kukkakuvioiseen pöytäliinaan. Etsin pöytäliinaa mökille ajatuksena sellainen valkoinen yksinkertainen ja edullinen, edullinen kyllä mutta valkoinen ei. Valikoimassa kyllä oli valkoinen  mutta kertatoisensa jälkeen päädyin ihastelemaan H&M Homen kukkapöytäliinaa (kuva alla), joka oli sitten lopuksi pakko hommata (tämä tulee näyttämään todella hyvälle niiden kukkaisten kahvikuppien kanssa mökillä). Mitäpä tässä voi enää muuta sanoa, kuin että kukkaisneito ilmoittautuu ja jatkaa visionsa toteuttamista erilaisilla kukkakuvioilla.

Kukkakuviosta pääsenkin hyvin seuraavaan aiheeseen, eli yrttitarhan perustamiseen mökille kesällä. Päätin sitten lopulta toteuttaa tämänkin haaveen, eli projekti kukkalaatikoiden teko alkaa ensiviikolla.  Puutavaraa, mitta, saha, vasara ja nauloja on. Varuiksi myös löytyy laastareita ja sideharsoa ensiavuksi kun sitä kuitenkin onnistuu sahaamaan sormeensa... Sitten tarviikin enää ostaa multaa, erilaisia siemeniä istutettavaksi ja opaskirja for dummies yrttienhoitoon.

Myöhemmin sitten tuleekin ihan varmasti kuvia lopputuloksesta (kun nyt saan kaikki kukka-aiheiset tavarat ja kukkalaatikot vietyä mökille asti).

Kesää ja mökkeilyä odotellessa...


Tuleva pöytäliina mökille (kuva H&M Home 14,95€)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti