keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Ahkeraakin ahkerampi blogisti jatkaa kirjoituksiaan...

Mikä päätä huimaava tahti mulla onkaan taas tänä vuonna ollut blogikirjoitusten suhteen. Jaksaakohan nyt kaikki varmasti nämä kirjoitukset lukea kun niitä on niin hirmuisen paljon (jep jep, olikohan näitä tämänkin vuoden puoella jopa huimat YKSI). Noh,  jospa taas yrittäisi aloittaa säännöllisen kirjoittelun (tai sitten ei)...

Onko kukaan muu huomannut, että joskus kun asiat alkavat menemään huonosti ja vaikeaksi niin ne asiat sitten oikeasti alkaa menemään vaikeasti ja huonosti? Sain tästä taas mukavan muistuksen 30 päivän aikana... Vahinko saldo: 1)oma leikkaus (päivystyksen kautta tietenkin), 2) koiran kimppuun hyökkäsi toinen koira (tällä kertaa selvittiin kosmeettisilla vaurioilla, eli tukko karvoja lähti takajalan reidestä, koiralta siis...) ja 3) nyt joku nolo (eli idiootti) taskuparkkeeraaja oli peruuttanut auton etulisävalot rikki, eikä ottanut asiasta vastuuta, vaan tavanomiaseen tapaan "kadonnut tekopaikalta vähin äänin. Kyllä muuten alkaa jo ottamaan aivoon jossain määrin (aika isoissa määrin) tämä huono tuuri. Tämän huonontuurin jälkeen täytyy kyllä karmanlain mukaan tulla vähintään 5 miljoona euroa lotolla, vähempi ei kyllä nyt riitä näihin henkisiin vammoihin, mitä nämä tapahtumat on aiheuttaneet (todennäköisempää on kyllä se, että karmalaki jatkuu huonoja ja polkupyörä menee rikki ).

No kaikesta tästä huolimatta täällä on jo menossa joulun suunnittelu, mutta eihän kerrota tätä kenellekkään... Eritoten ei kerrota, että on tullut ostettua jo 2 kk sitten ensimmäinen joululahja ja että sorruin ostamaan Villeroy & Boch:in kulhon ja mukin itselleni, jouluteemalla tietenkin (kuka voi kuvien jälkeen vielä sanoa, ettei olisi itsekin noita ostanut ??).

Kulho pipareita/karkkeja/tuikkua tms. varten.

Aamu tee ja kavi maistuu ihan varmasti tästä paljon paremmalta kuin tavallisesta mukista.

No siis, nyt kun on taas selvää kaikille (kolmelle lukijalle), että joulu pyörii jo ajatuksissa niin lisäksi on alkanut pöyrimään kyllä vaatteetkin. Erehdyin nimittäin menemään Zalandon sivuille ja tajusin, että sielähän myydään myös näitä plus kokojakin (tämä ei ollut mun lompakkoa ajatellen mikään hyvä tieto). No tämähän johti tietenkin muutamiin tilauksiin kys. kaupasta. Voin muuten suositella New Look Inspire-merkkiä, jonka hinta-laatu -suhde on sopiva (ja siis Zalandollahan on ilmainen toimitus ja palautus), kootkin pitävät aika hyvin paikkansa. Tässä kun nyt oikein innostun näistä vaate höpinäistä, niin lisäilen muutamien uusien vaate (ja laukku) hankintojen kuvia tähän perään.

Ja aikuisten oikeasti, yritän kirjoittaa useammin blogiini (edellyttäen tietenkin  että pysyn hengissä tämän mun huono karmani kanssa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti