maanantai 17. marraskuuta 2014

Joulupuu on saapunut

Kaksi vuotta siihen meni, mutta lopultakin löytyi alle metrin korkuinen (ja yli 60cm) valkoinen muovinen joulukuusi (on siis 90cm korkea), joka ei näytä valkoiselta väänneltävältä lattiamopilta. Toki tämäkin tietenkin piti tilata (Anttila) kun ei niitä muualla näytä olevan myynnissä kuin Helsingissä. Tietenkin kuusen oston lisäksi, piti ostaa vähän lisää koristeita, kuten mustia ja kultaisia joulupalloja (siis eihän ne vanhan vihreän kuusen koristeet enää sovi uuteen, eihän?). Niin ja eihän noita mustia joulupalloja ole tullut etsittyäkään kuin vuosi, joten mikä iloinen yllätys se olikaan, että niitä oli myynnissä useita erilaisia Veljekset Keskisellä.

Tämän jälkeen alkaakin olla vuoden joulukoriste ostoksien saldo täynnä (no tietty jokunen kuusenkoriste saattaa vielä myöhemmin eksyä ostoskoriin, kassalle ja kotiin). Niin ja siis paketointia varten on ihan selvästi ostettava lisää paperia, mutta nämähän eivät ole koristeita, joten näitä ei huomioida tuossa joulukoristeiden ostos saldossa, kuten ei jouluvalojen ostamista (tuohon uuteen kuuseen, vanhat moniväriset eivät vaan enää sovi valkoiseen kuuseen). 

Nyt kun on siis omat jouluostokset suunnilleen tehty, pitääkin alkaa kiinnittää huomiota joululahjojen ostamiseen muille (itselle sitä olisi kyllä on ollu helppoa ostella kaikkea kivaa). Mutta mitä sitä osaa ostaa, kun kaikilla on kaikkea, eikä se vessapaperinkaan ostaminen nyt ihan hirveästi houkuta (joo, sitä tarvitsee kaikki, mutta... noh, miettikää nyt , miltä se näyttäisi/tuntuisi saada wc-paperia lahjaksi?). Eikä auta pahemmin katsoa verkkokauppojenkaan lahjavinkkejä, kun vinkit ovat tyyliin iPad, Moccamaster, kännykkä, partakone ja kamera -tyyliä. No ehkäpä se on taas tänäkin vuonna vaan mentävä kiertelemään kauppoja ja tekemään löytöjä, kalliiksihan tuo tulee (kun joka kerta tulee ostettua omaan käyttöön vähän sitä sun tätä "tarpeellista"). Vaikka välillä iskeekin epätoivo lahjojen kanssa, on niiden ostaminen kivaa, pääsee hypistelemään kauppoihin tavaroita (etenkin joulukoristeita).

Nyt vielä loppuun muutama kuva uusimmista hankinnoista.

Valkoinen "koottu" joulukuusi, joka menee kyllä vielä kaappiin odottamaan joulukuuta.

Joulupallot, jotka menevät kaappiin tekemään kuuselle seuraa.

Muutama kynttilä myös odottelee ensimmäistä adventtia päästäkseen esille ja käyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti