tiistai 23. syyskuuta 2014

Lupa polttaa kynttilöitä ja käyttää tossuja annettu, syksy on saapunut Suomeen.

Syksy saapui sitten lopulta kertaheitolla Suomeenkin. Viikko sitten sai nauttia lämmöstä ja auringosta kesätakki päällä ja nyt sitten saa värjötellä villakangastakki päällä tuulessa, vesisateessa, raekuuroissa ja räntäsateessa. Positiivinen puoli on, että voi ottaa uudet syksyvaatteet käyttöön, kuten uudet kengät ja kaulahuivin. Mutta miten sitä jaksaa pysyä pirteänä ja optimistisena ensi kevääseen asti kun ulkona on pimeää ja kylmää? Ei uudet syksyvaatteet nyt monia kuukausi jaksa ilahduttaa. No, minun ratkaisu tähän (ja miljoonan muun) on hyvinkin tavanomainen. Kynttilät, punkku ja lämpöiset tossut. Suosittelen siis ostamaan lempi viiniä varuiksi kaappiin ja kokoelman erilaisia kynttilöitä huonon päivän varalle (tai huonon sään varalle). 

Vaikka syksyn sää onkin suurimmaksi osaksi suoraa sanottuna...noh, perseestä. Pitää muistaa nauttia niistä kauniista hetkistä, joita luonto, ystävät ja perhe tarjoaa.

Tuikkukuppi H&M home.

Kynttilät H&M home.




Ps. Löysinpäs kerrankin sellaiset kengät, joilla pystyn kävelemään (kiitos teille muodin luojille, että toitte  maiharit takaisin). Kengät H&M.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti